Lizzy: is gewoon geweldig

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Poes
Geboortedatum: 01-04-2014
Gecastreerd ja
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Lizzy is een leuk zwart wit poesje, keurig gecastreerd, met geboortedatum: 01-04-2014. Voordat u verliefd wordt moeten we het even over de plaatsingsvoorwaarden hebben: ze wordt NIET in Den Helder/ Julianadorp geplaatst!!

De reden van haar verblijf in het asiel is dat Lizzy erg gehecht is aan haar woonomgeving. Haar baasjes verhuisden en natuurlijk ging poes ook mee naar het nieuwe huis. Alle voorzorgsmaatregelen genomen en na verloop van tijd de sprong gewaagd om de toegang naar buiten te geven. Lizzy had een beetje tijd nodig maar verdween om een tijdje later weer bij de oude woning op te duiken. Katje opgehaald, nieuwe poging. Dit herhaalde zich meerdere malen. Helaas, het enige verschil was dat ze steeds sneller opdook bij haar oude adres, dat was zo niet de bedoeling. Lizzy nooit meer naar buiten laten gaan is geen optie waar ze gelukkig van wordt dus uiteindelijk was de trieste conclusie dat herplaatsing de enige keus was. Alleen mensen die verder weg wonen mogen reageren, sorry.

Voor noodgevallen had Lizzy een kattenbak in huis, in principe doet ze alles buiten tijdens haar dagelijkse wandelingen. Hierbij had ze deurpersoneel, niet bekend met een kattenluikje. Kinderen, ook kleine kindjes, geen bezwaar en ook de aanwezigheid van een hond is geen probleem. Natuurlijk is het in een nieuwe situatie altijd weer even wennen, de ene hond is de andere niet maar aan Lizzy zal het niet liggen. Ze is dol op knuffels en aandacht! Het maken van een foto voor de site was een uitdaging, veel close-upjes van Lizzy in de lens zeg maar. Ze woonde als single kat, de omgang met soortgenoten is niet bekend, we verwachten geen problemen. Het is gewoon een leuke lieverd.

U bent verliefd geworden en voldoet aan de eisen? Kom kennismaken; u bent welkom!