Lizz kitten 15663

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: kater
Geboortedatum: 12-04-2018
Gecastreerd: nee, zie plaatsingsvoorwaarden kittens
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Lizz kitten 15663 is een prachtig cypers katertje met geboortedatum: 12-04-2018. Veilig geboren in het gastgezin en gezellig opgegroeid met moeders, broertjes en zusjes, een prima start voor een zonnige kattenleven. Het grote voordeel van onze gastgezinnen is dat de katjes gewend zijn aan veel aandacht, heerlijk spelen, knuffelen én alle normale huiselijke geluiden. Samen met zijn broertje wacht hij nu op een nieuw baasje waar hij het huis op stelten mag zetten. Nee, ze hoeven niet samen geplaatst te worden.

Heeft u voldoende tijd en aandacht om hem een warm mandje te bieden? Kom kennismaken; u bent welkom. Let op: plaatsbaar vanaf vrijdagmiddag 15 juni om 14.00 uur. Het kan verstandig zijn om eerst even contact op te nemen met het asiel door middel van een belletje of een mailtje. Het is mogelijk dat de belangstelling groot is. De komende weken zijn er (zoals het nu lijkt) telkens kittens plaatsbaar…

Note: Lizz kitten is niet zijn naam, het is een verwijzing naar moederpoes Lizz. De nieuwe eigenaar mag zelf een leuke naam bedenken voor dit mooie boefje.