Liv kitten 15921

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Poes
Geboortedatum: 223-06-2018
Gecastreerd: nee, zie plaatsingsvoorwaarden kittens
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Liv kitten is een prachtig schildpad poesje met geboortedatum: 23-06-2018. Samen met 2 zusjes, een broertje en moederpoes Lieke gevonden (achtergelaten) in het Dijkgatsbos  en met de vangkooi gevangen, gelukkig. Vervolgens liefdevol opgevangen in een gastgezin waar de familie tot rust mocht komen, herstellen van het avontuur,  aansterken én alle ongenode gasten zijn geëlimineerd (lees: vlooien en vast ook wormen). Nu een paar weken later zijn ze helemaal klaar om hun nieuwe baasje(s) te ontmoeten.

Liv is meer voorzichtig, onzeker dan haar broertje Luke. Ze houdt eerst gepaste afstand, laat zich met een rustige kennismaking aaien, een stevige knuffelsessie of gezellig oppakken vindt ze nog erg spannend. Toch zie je haar ook genieten van een beetje persoonlijke aandacht, ze heeft gewoon een beetje tijd nodig. Ze kan zich heerlijk vermaken met een krabpaal en een speeltje, zo leuk om naar te kijken. Een sociaal ander katje in huis zou een prima match kunnen zijn. In het gastgezin waren meerdere katten aanwezig en ook honden, een nieuwe situatie is natuurlijk altijd even wennen. Keurig kattenbakzindelijk.

U zit op het puntje van uw stoel? Kom kennismaken; u bent welkom! N.B. het kan verstandig zijn om even te bellen of te mailen zodat u niet voor niets komt als er meer belangstelling zijn.