Lammy: leuk seniorendametje

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Poes
Geboortedatum: 06-04-2006
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Lammy is een prachtig donkercypers gemarmerd poesje, gecastreerd, geboortedatum: 06-04-2006. Net als een aantal andere katten hier op de site komt ze uit een groep katten die noodgedwongen voor afstand in het asiel zijn gekomen,  wegens moeilijke omstandigheden van de eigenaar.

Het is een lieverd, je ziet haar genieten met een beetje aandacht voor haar alleen, zo schattig. Ze heeft niet voor niets zo’n aanbiddelijke foto!! Oké, ze vindt het lastig als er iets MOET gebeuren waar ze geen inspraak bij heeft, dan kan ze een beetje (te) vinnig uit de hoek komen maar dat is alleen bij de dierenarts enzo. Voorlopig helemaal niet nodig, ze is medisch nagekeken, tandjes en kiesjes hebben een schoonmaakbeurtje gehad, ze is ingeent, ontwormt, ontvlooit, gechipt, helemaal klaar voor een zonnige toekomst. Wellicht niet verrassend gezien haar leeftijd, Lammy heeft last van staar, of eigenlijk weet ze zich prima te redden, het is alleen een aandachtspuntje.

Wat zou ze genieten van een warm thuis met lekker naar buiten-mogelijkheden. Andere katten zijn in principe geen probleem. Honden niet bekend.

Enthousiast geworden? Kom kennismaken; u bent welkom!

Sponsoren