Kuku: knap boevig poezenmeisje

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Poes
Geboortedatum: 01-04-2018
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: zie info

Bijzonderheden:

Kuku is een prachtig cypers wit poesje, gecastreerd en met geboortedatum: 01-04-2018. Ze is tenger gebouwd, echt een racy-type, iets dat ook wel past bij haar karakter. Behalve veel aandacht en gezellige knuffelsessies is ze ook altijd in voor een spelletje ‘achter balletje aan’ en ‘vangen’ (zo’n speeltje aan een stokje) compleet met acrobatische flip-flops. Actief, ondernemend en lief zijn kernwoorden die bij Kuku passen, geen rustig bankzittype. Dat wil zeggen, die bank is voortreffelijk maar wel ná het spelen en gek doen. Pas dan is het tijd om heerlijk bij haar mensen op schoot in slaap te vallen. Volgens de informatie kan ze luid spinnen bij tevredenheid en ook worden er soms zachte liefdesbeetjes uitgedeeld, zo schattig.

Met andere katten is ze niet altijd vriendjes. Een speelmaatje is prima, wel graag van haar eigen leeftijd of jonger. Mensen zijn helemaal geweldig, de omgang met kinderen vanaf een jaar of 10 is geen probleem. Een hond in huis is ze niet gewend en is afhankelijk van de hond in combinatie met de juiste begeleiding. Kattenbakzindelijk, niets op aan te merken.

Zit u op het puntje van uw stoel, klaar om ons te bellen of te mailen voor een kennismakingsdate? Dat kan, u bent welkom!