Knofje: wil graag samen blijven met Noppes

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Poes
Geboortedatum: 24-05-2016
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Knofje is een leuk rood cypers met wit poesje, gecastreerd, geboortedatum: 24-05-2016. De katjes zijn als kittens van 8 weken in huis gekomen, geen echte zusjes hoewel de geboortedatums geen grote verschillen laten zien. Ook gedragen ze zich echt als zusjes, samen slapen in een mandje, elkaar wassen enz. U begrijpt, dit leuke stel gaan we samen plaatsen. Reden van afstand: privé omstandigheden van het baasje, er is met groot verdriet afstand gedaan.

Zowel Knofje als Noppes hebben een leven gekend als binnenkat en waren daar op zich ook wel gelukkig mee. Mocht de gelegenheid zich voordoen, is de mogelijkheid om lekker buiten te batavieren ook heel aantrekkelijk. Qua zindelijkheid geen op- of aanmerkingen, de dichte kattenbak was geen probleem, gewoon keurig netjes. Knofje is een beetje dapperder, Noppes heeft een beetje meer tijd nodig om te wennen in een nieuwe omgeving maar voor allebei geldt dat ze gewoon erg lief en gezellig zijn.

Kinderen en honden niet direct gewend. Ach eigenlijk heeft u toch ook ruim voldoende aan deze mooie dames in uw leven? Verliefd geworden? Kom kennismaken; u bent welkom!

Sponsoren