Kim: just one look…

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Poes
Geboortedatum: 04-08-2011
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: zie info

Bijzonderheden:

Kim is een knappe zwart witte poes, gecastreerd, met geschatte geboortedatum: 04-08-2011. Als we zouden zeggen dat het een kater is, zou u het vast ook geloven. Ze heeft een ietwat mannelijk voorkomen, vindt u ook niet? Van haar voorgeschiedenis is niet veel bekend, ze is als zwerf in het asiel gekomen. Zwerf betekent niet ‘echte straatkat, verwilderd’, het betekent alleen dat geen baasje zich gemeld heeft.

Het is een vriendelijke kat, niet overdreven aanhankelijk, wel in voor een knuffeltje, een goed ‘gesprek’ tussen mens en kat. Naar andere katten gebruikt ze ‘the look’, dat alleen is voldoende om haar leefruimtegenoot te doen besluiten een andere route te nemen. Mocht er toch een confrontatie volgen, is het niet altijd gezellig dus op de vraag ‘kan ze bij andere katten?’ is het antwoord: als je het Kim zou vragen liever niet.

De omgang met honden is niet bekend, evenmin als kleine kindjes. Ze is wel netjes kattenbakzindelijk en wil graag een nieuw thuis met buitenspeelmogelijkheden. Ook positief: ze mag gewone kattenbrokjes, de urinecontrole was helemaal in orde.

Gaat u voor 1 grote liefde in uw leven? Kom kennismaken; u bent welkom!

 

Sponsoren