Kayleigh: zoekt relaxt warm mandje

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Poes
Geboortedatum: 01-06-2017
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Kayleigh is een mooi cypers wit poesje, inmiddels gecastreerd, met geboortedatum: 04-06-2017. De omgang met katten begrijpt ze helemaal 200%, geen probleem. Mensen daarentegen vindt ze best een beetje spannend. Je ziet het ook aan de foto’s, ze ligt ontspannen maar heeft ook iets waakzaams. De afstand verkleinen geeft het resultaat van meer spanning wat zich uit in naar achter en verstoppen, of als dat onmogelijk is een waarschuwend pootje omhoog. Rustig in haar tempo het vertrouwen winnen is ons advies. Een beetje ruimte en vooral tijd geven.

De ervaring leert dat het wel goed komt. Een carrière als super knuffelkat is misschien iets te hoog verwacht maar het kan goed zijn dat Kayleigh u (en ons) verrast, alles is mogelijk. Het is een ex-moederpoesje, nu keurig gecastreerd, ze mag van haar rust genieten. Hoewel rust? Ze is net een jaar oud dus gezellig speels en ondeugend, alleen bij voorkeur als er niemand kijkt 🙂

De omgang met honden is niet bekend. Een druk gezin met kleine kindjes is, hoe gezellig ook, wellicht niet de meest geschikte omgeving voor Kayleigh om zich veilig thuis te voelen. Keurig kattenbakzindelijk, niets op aan te merken. Voelt ze zich thuis, dan zou ze graag de mogelijkheid willen om naar buiten te gaan, frisse wind door de haartjes, heerlijk!

U zit op het puntje van uw stoel? Kom kennismaken, u bent welkom!