Jive (Nes kitten 15341): dansend de toekomst in…

Ras: Europees Korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 06-06-2017
Gecastreerd: nee, zie plaatsingsvoorwaarden kittens
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Update 01-11-2017: Jive is inmiddels in het asiel waar hij de huiselijke omgeving ernstig mist. Niets aan zo’n hokjesverblijf. Bent u zijn perfect match? Lees de info rustig door en neem bij interesse contact met ons op…

Update 22-10-2017: waarom er niemand belangstelling voor deze knapperd lijkt te hebben? We hebben geen idee. Hoogste tijd voor nieuwe foto’s!

P.S. de zwarte kat is een eigen kat van het gastgezin…

Jive is een knap rood cypers met wit katertje met geboortedatum: 06-06-2017. Samen met Salsa, Mambo, Merengue én moederpoes gevonden op Texel. Gelukkig bleek moederpoes bij nader inzien niet verwilderd maar gewoon erg lief (is al geplaatst). De kittens waren al 12 weken, duidelijk te weinig in handen geweest: werk aan de winkel voor onze gastgezinnen!

Rondrennen spelen, klauteren en klimmen, dat zijn leuke bezigheden. Op schoot zitten en knuffelen met mensen, mwah, dat is nog best wel spannend hoor. In het eerste contact wil hij nog wel blazen, soms een grommetje. Op schoot ontspannen gaat iets sneller dan bij zijn zusje Merengue. Verstoppertje spelen is ze nummer 1 in, rare laatjes zijn favoriet. Jive is samen met Merengue in gastopvang. De omgang met honden is niet bekend. Het gebruik van de kattenbak is om door een ringetje te halen, helemaal netjes.

Hij heeft tijd nodig om aan mensen te wennen. De mensen van het gastgezin zijn nu bekend en veilig, met een nieuw baasje komt het ook wel goed maar het vraagt een beetje extra moeite, tijd en geduld. Het is verstandig om in een nieuwe omgeving eerst te starten met een kleinere ruimte, bijvoorbeeld een bench. Op die manier kunt u een vertrouwensband opbouwen waarna u de ruimte langzaam kunt vergroten. Gelijk in huis loslaten geeft het resultaat van kat onder bank en moeilijk contact maken, dat zou jammer zijn van alle vooruitgang die gemaakt is.

Heeft u voldoende tijd en aandacht en bent u verliefd geworden op dit mooie katje? Laat het ons weten via info@schuthok.nl of 0223-631447. De katjes zijn nog in het gastgezin maar een afspraak maken is altijd mogelijk!

Sponsoren