Jelle: vrijbuiter 1e, 2e en 3e klasse!

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 01-04-2013
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: zie info

Bijzonderheden:

Jelle is een leuke witte kater, gecastreerd, met geboortedatum: 01-04-2013. Voor ons is hij een ‘oude bekende’, hij is weleens als zwerf in het asiel gekomen maar was ook af en toe te gast als pensionkat. Nu is het leven van de eigenaar zo aan het veranderen dat Jelly echt serieus op zoek moet naar een nieuw warm mandje…

Er zijn wel een paar bijzonderheden te melden. Laten we beginnen met dat het een gezellige kater is, oké een tikje eigenwijs maar ook dol op aandacht en een knuffelsessie. Voor mensen geen probleem. Kleine mensjes is minder goed bekend. Sorry, we kunnen er niet omheen: voor andere katten is Jelle NIET LEUK. Ondanks zijn castratie gaat hij een flinke ruzie niet uit de weg. Een gedeeld open kattenkamerverblijf is geen goed idee dus heeft hij een ruimte voor hem alleen. Of hij overweg kan met honden is niet bekend, we schatten in dat hij ook dan een conflict niet uit de weg gaat. Misschien toch geen goed idee? O ja, alles onder dwang vindt Jelle minder gezellig, iets om rekening mee te houden bijvoorbeeld bij de dierenarts.

Jelle is gewend om half Den Helder door te crossen en bestrijkt met gemak een groot territorium. Best bijzonder: hij mocht mee naar het werk en heeft dus 2 locaties waarbij het risico aanzienlijk is dat hij terug loopt. Vandaar de beslissing om hem NIET in Den Helder of Julianadorp te plaatsen. Een leven als binnenkat is niet geschikt voor hem, u had het vast al bedacht. Hoewel hij graag buiten zijn sanitaire behoefte doet, is het gebruik van de kattenbak ook geen probleem. U houdt van een beetje eigengereidheid, lief verpakt in schattig wit? Kom kennismaken; u bent welkom!

 

 

Sponsoren