Jasmijn kitten 15872

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Poesje
Geboortedatum: 12-05-2018
Gecastreerd: nee, zie plaatsingsvoorwaarden kittens
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Jasmijn kitten 15872 is een prachtig cypers gestreept poesje met geboortedatum: 12-05-2018. In totaal kregen we 4 kittens in het asiel, duidelijk buiten geboren en niet echt mensenhanden gewend. Werk aan de winkel, het is tenslotte de bedoeling om ze allemaal als gezellig huiskatje te plaatsen. Nu een aantal weken verder kunnen we u met gepaste trots de eerste twee kittens aan u voorstellen; de andere twee kittens hebben nog een beetje extra persoonlijke aandacht nodig en blijven nog een weekje in het gastgezin.

 

Kleine poes was vanaf dag 1 de meest toegankelijke, de eerst die zich liet aaien. Het oppakken beheerst ze inmiddels ook, alleen bij andere mensen zal dat in het begin weer even wennen zijn. Eenmaal op schoot gaat het motortje aan, spinnen en genieten! De eerste periode zijn ze met name in de bench geweest, later een dagelijks speeluurtje met meer ruimte, krabpaal op en krabpaal af, heerlijk op ontdekkingstocht. Het oppakken is dan weer even moeilijk, met geduld en niet te snel willen lukt het prima. Erg sociaal met andere katten, natuurlijk met haar broertjes en zusje maar ook met de andere katten in het gastgezin. Koelbloedig als de honden blaffen, echt direct contact is er niet geweest. Niet gewend aan kinderhandjes. Wel keurig kattenbakzindelijk.

Heeft u een beetje extra geduld? Ze is niet alleen erg mooi maar ook zeker de moeite waard. Kom kennismaken; u bent welkom!