Jasmijn kitten 15871

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Katertje
Geboortedatum: 12-05-2018
Gecastreerd: nee, zie plaatsingsvoorwaarden kittens
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Let op: vanaf vrijdag 24-08-2018 om 14.00 uur plaatsbaar!

Jasmijn kitten 15871 is een prachtig cypers gemarmerd katertje met geboortedatum: 12-05-2018. In totaal kregen we 4 kittens in het asiel, duidelijk buiten geboren en niet echt mensenhanden gewend. Werk aan de winkel, het is tenslotte de bedoeling om ze allemaal als gezellig huiskatje te plaatsen. Nu een aantal weken verder en met de eerste 2 kittens al geplaatst kunnen we met gepaste trots de laatste twee kittens aan u voorstellen:

Katertje heeft nog een beetje begeleiding nodig. Oppakken en op schoot vindt hij erg spannend maar het aaien op zich, daar kan hij wel van genieten. Alsof hij het bijna niet wil toegeven, zo zacht klinkt er een spinnend rommeltje, ergens diep vanuit zijn borstkas. Te snelle bewegingen doen hem schrikken, een rustige benadering is belangrijk om de vertrouwensband op te bouwen. Met andere mensen is het weer even wennen, de basis is gelegd.  Het is verstandig om in een nieuwe omgeving weer even met een bench of kleine ruimte op te starten en dat langzaam uit te breiden naar meer toegang tot het huis. Heerlijk speels, een feestje om naar te kijken. Erg sociaal met andere katten, natuurlijk met zijn broertje en zusjes (nu alleen nog zusje) maar ook met de andere katten in het gastgezin. Koelbloedig als de honden blaffen, echt direct contact is er niet geweest. Niet gewend aan kinderhandjes. Wel keurig kattenbakzindelijk.

Heeft u een beetje extra geduld? Het is niet alleen een knapperd maar ook zeer de moeite waard. Kom kennismaken; u bent welkom!