Jasmijn kitten 15870

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Katertje
Geboortedatum: 12-05-2018
Gecastreerd: nee, zie plaatsingsvoorwaarden kittens
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Jasmijn kitten 15870 is een prachtig cypers gemarmerd katertje met geboortedatum: 12-05-2018. In totaal kregen we 4 kittens in het asiel, duidelijk buiten geboren en niet echt mensenhanden gewend. Werk aan de winkel, het is tenslotte de bedoeling om ze allemaal als gezellig huiskatje te plaatsen. Nu een aantal weken verder kunnen we u met gepaste trots de eerste twee kittens aan u voorstellen; de andere twee kittens hebben nog een beetje extra persoonlijke aandacht nodig en blijven nog een weekje in het gastgezin.

Na kleine poes was dit katertje de meest toegankelijke van de 2 katertjes. Redelijk snel liet hij zich aaien, oppakken is nog een beetje spannend maar eenmaal op schoot gaat het motortje aan en is het spinnen en genieten. Natuurlijk zal dit met andere mensen weer even wennen zijn, de basis is gelegd. De eerste periode zijn ze met name in de bench geweest, later een dagelijks speeluurtje met meer ruimte, krabpaal op en krabpaal af, heerlijk op ontdekkingstocht. Het oppakken is dan weer even moeilijk, met geduld en niet te snel willen lukt het prima. Erg sociaal met andere katten, natuurlijk met zijn broertje en zusjes maar ook met de andere katten in het gastgezin. Koelbloedig als de honden blaffen, echt direct contact is er niet geweest. Niet gewend aan kinderhandjes. Wel keurig kattenbakzindelijk.

Heeft u een beetje extra geduld? Hij is niet alleen mooi maar zeker ook de moeite waard. Kom kennismaken; u bent welkom!