Janis: gaat vriendelijk zijn eigen gang

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 01-04-2010
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: zie info

Bijzonderheden:

Janis is een knappe pastelrode kater, nou ja ex-kater, met geboortedatum: 01-04-2010. Het is een ‘oude’ bekende, jaren geleden is hij uit het asiel geadopteerd en mocht hij tot volle tevredenheid bij zijn baasjes wonen. Na een verhuizing waardoor hij niet langer de mogelijkheid had om naar buiten te kunnen bleek dat toch een onoverkomelijk gemis. Kat niet gelukkig, mensen niet gelukkig, verdrietig maar er moest een keus gemaakt worden, in dit geval herplaatsing.

Het is een beetje een eigenheimer, Janis-je, vriendelijk in de omgang en prima dat je hem wilt aaien maar hij wil gewoon graag zijn dag zelf indelen. Even hier kijken, even daar snuffelen, rondje buiten en dan weer thuis melden, echte kattendingen dus. Andere katten tolereert hij als hij ze buiten tegen komt, in huis woont hij liever alleen met zijn mensen. Een gezellig drukke omgeving met kinderen, nee dank u. Geef hem een beetje de vrijheid en overzichtelijke dagindeling, dat past het best bij deze kater.

Tijdens de urine controle bleek hij duidelijk struviet (blaasgruis) te hebben en u raadt het al, het advies is Royal Canin S/O. Weliswaar de rest van zijn leven maar daarmee blijft hij wel gezond en vrolijk. Komt u kennismaken? U bent welkom!

P,S. de foto’s laten een nog ietwat verschrikte Janis zien, hij heeft een beetje tijd nodig om te wennen maar het gaat elke dag een beetje beter…

 

Sponsoren