James: zoekt nieuw personeel

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 01-09-2010
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

james-10James is een knappe gecastreerde kater in blauw cypers met crème en wit, geboortedatum: 01-09-2010. In verband met privé omstandigheden is hij voor afstand in het asiel gekomen. Het is een vriendelijke zachtaardige kater. Oppakken vindt hij iets minder charmant maar hij komt op zijn tijd naar je toe en wil dan graag geaaid worden. Geen schootzitter, knus naast je op de bank samen een filmpje kijken is een prima tijdsbesteding, zeker als dat vergezeld gaat met lieve woordjes en zachte kriebeltjes.

In het verleden woonde hij samen met een poezendame, dat was geen ruzie maar ook geen vriendschap, ieder ging zijns of haar weegs. Een leven als single kat is dus geen probleem. Als echte flatbewoner heeft James altijd genoegen genomen met een leven binnenskamers en als uitstapje het balkon. Van hem hoeft het stoere buitenleven niet zo. Bij te veel drukte trekt hij zich terug, een jong druk gezin met kinderen is een minder goede match. Nee, geef James de voorspelbaarheid van een regelmatig leven, dat voegt hem prima.

Geen speciale eisen qua kattenbak en ook niet qua voeding, James maak je blij met een heerlijk ligplekje van waaruit hij alles goed kan overzien en waar hij mijmert over grote filosofische onderwerpen (hoewel hij misschien meer het avondeten in gedachten heeft, grijns). Helemaal passend bij uw manier van leven? Kom kennismaken; u bent welkom!

 

Sponsoren