Isa kitten 15673

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: poes
Geboortedatum: 22-04-2018
Gecastreerd: nee, zie plaatsingsvoorwaarden kittens
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Isa kitten 15673 is een schattig zwart poesje met geboortedatum: 22-04-2018. Moederpoes Isa kwam zwanger in het asiel, hoogzwanger, en nog geen 24 uur later was ze bevallen van 4 prachtige kittens. Nu is het asiel geen ideale plaats om groot te groeien dus is het gezinnetje naar gastopvang gegaan. Mama was een heel goede moeder, misschien iets té goed. Je hoefde maar naar de kittens te kijken of ze legde haar pootje op de kleintjes om duidelijk aan te geven: ze zijn van mij, helemaal van mij, onthoud dat goed! Het maakte de verzorging in het begin een beetje lastig maar naarmate de kittens groter groeiden ging dat steeds een beetje eenvoudiger en groeide het vertrouwen bij mama Isa. In het gastgezin zijn behalve eigen katten ook honden aanwezig. Heel direct contact is er niet geweest, maar het hondengeblaf is bekend. Net als alle andere kittens is het een ondernemend katje, lief, gezellig. Ze kijkt een beetje de kat uit de boom en heeft voor knuffelen nog niet veel tijd, liever heerlijk spelen en ravotten!

Heeft u voldoende tijd en aandacht om haar een warm mandje te bieden? Kom kennismaken; u bent welkom. Let op: plaatsbaar vanaf vrijdagmiddag 29 juni om 14.00 uur. Het kan verstandig zijn om eerst even contact op te nemen met het asiel door middel van een belletje of een mailtje. Het is mogelijk dat de belangstelling groot is. De komende weken zijn er (zoals het nu lijkt) telkens kittens plaatsbaar…

Note: Isa kitten is niet haar naam, het is een verwijzing naar moederpoes Isa. Aan de nieuwe eigenaar de eer om zelf een leuke naam te bedenken.