Iris kitten 15678

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: kater
Geboortedatum: 22-04-2018
Gecastreerd: nee, zie plaatsingsvoorwaarden kittens
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Iris kitten 15678 is een mooi zwart wit katertje met geboortedatum: 22-04-2018. Veilig geboren in het gastgezin en gezellig opgegroeid met moeders en broertjes, een prima start voor een zonnige kattenleven. Het grote voordeel van onze gastgezinnen is dat de katjes gewend zijn aan veel aandacht, heerlijk spelen, knuffelen én alle normale huiselijke geluiden. Dat hij de kunst van huishouden op stelten zetten goed verstaat is duidelijk, u bent gewaarschuwd, grijns. Beetje bijzonder: mama Iris eet ID brokjes voor een goede spijsvertering dus konden er geen kittenbrokjes bij de kleintjes neergezet worden. In  het cadeautasje vindt u dus niet alleen kittenbrokjes maar ook een beetje ID brokjes zodat u rustig kunt over wennen. Goed eten is belangrijk!

Heeft u voldoende tijd en aandacht om hem een warm mandje te bieden? Kom kennismaken; u bent welkom. Let op: plaatsbaar vanaf vrijdagmiddag 22 juni om 14.00 uur. Het kan verstandig zijn om eerst even contact op te nemen met het asiel door middel van een belletje of een mailtje. Het is mogelijk dat de belangstelling groot is. De komende weken zijn er (zoals het nu lijkt) telkens kittens plaatsbaar…

Note: Iris kitten is niet zijn naam, het is een verwijzing naar moederpoes Iris. De nieuwe eigenaar mag zelf een leuke naam bedenken voor dit mooie boefje.