Imke kitten 15736

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: poes
Geboortedatum: 23-04-2018
Gecastreerd: nee, zie plaatsingsvoorwaarden kittens
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Imke kitten 15736 is een schattig zwart poesje met geboortedatum: 23-04-2018. Ze is samen met haar mama Imke en haar broertje en zusje in het asiel gekomen, de kleintjes waren toen zo ongeveer 4-5 weken leeftijd. Natuurlijk nog veel te jong dus gezellig in gastopvang waar ze nog een tijdje hebben mogen genieten van liefdevolle moederzorgen en als bonus de knuffeltjes van hun opvangmama. In het gastgezin zijn behalve eigen katten ook honden aanwezig. Daar moesten ze eerst aan wennen, heel direct contact is er niet geweest, maar het hondengeblaf is bekend. Het is een ondernemend katje, lief, gezellig. Even neemt ze de tijd om alles te bekijken en soms heeft ze daarbij een beetje steun nodig (gaat dan bovenop haar mens zitten) maar dan gaat ze los, heerlijk spelen en ravotten!

Heeft u voldoende tijd en aandacht om haar een warm mandje te bieden? Kom kennismaken; u bent welkom. Let op: plaatsbaar vanaf vrijdagmiddag 29 juni om 14.00 uur. Het kan verstandig zijn om eerst even contact op te nemen met het asiel door middel van een belletje of een mailtje. Het is mogelijk dat de belangstelling groot is. De komende weken zijn er (zoals het nu lijkt) telkens kittens plaatsbaar…

Note: Imke kitten is niet haar naam, het is een verwijzing naar moederpoes Imke. Aan de nieuwe eigenaar de eer om zelf een leuke naam te bedenken.