Hoog kitten (Boef!)

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Poes
Geboortedatum: 11/12 weken
Gecastreerd: nee, zie plaatsingsvoorwaarden kittens
Kan met andere dieren: zie info

Bijzonderheden:

Hoog kitten Boef is een prachtig cypers met rood poesje, ze is ongeveer 11/12 weken. Een geschatte geboortedatum betekent gevonden en dat is precies wat er met dit katje gebeurt is. Waarom zich geen eigenaar gemeld heeft, kunnen we u niet vertellen. Het zij zo, het is nu belangrijk een nieuw warm mandje te vinden.

Het katje had een beetje extra aandacht nodig en mocht in gastopvang, aansterken en bijkomen van het avontuur. Een paar aandachtspuntjes willen we u niet onthouden: Boef is een nogal aanwezig katje. Nu horen we u denken: dat is toch altijd zo met kittens? Ja, maar er zijn wel gradaties in activiteit en Boef zit op topniveau. Vliegend door de kamer, niet schromend om de gordijnen mee te nemen in haar spel en floep de trap op naar boven voor nieuwe avonturen. Daarbij gebruikt ze een aardig stemgeluid. Stiekem vermoeden we een kruising met Bengaal, het zou een verklaring voor haar karaktereigenschappen zijn…

Ondanks alle pogingen is zachtvoer gewoon not done, ze weigert categorisch. Brokjes, dat vindt ze wel oké (kittenbrokjes). Ze is een beetje meer op gewicht gekomen. Door alle brokjes is het soms dat de ontlasting wat erg stevig is, iets om in de gaten te houden.

Andere katten? Pfff, Boef maakt er een heel showtje van, blazen, grommen. Mocht u het overwegen in een huishouden met andere katten is een rustige introductie zeker noodzakelijk. Dus niet mandje neerzetten, deurtje open en kijk eens: een nieuw vriendje 😉 Ook de hond in het gezin werd met argusogen gevolgd, later min of meer geaccepteerd.

Kroelen? Lekker op schoot? Prima, erg leuk maar geen tijd, ik moet rennen, vliegen, vallen, opstaan en weer doorgaan! Keurig zindelijk. Weet u zeker dat Hoog kitten de perfecte match is, u voldoende tijd heeft en samen heel gelukkig gaat worden? Kom kennismaken; u bent welkom!

N.B. altijd lastig te voorspellen maar het zou kunnen dat er veel belangstelling is. U mag altijd contact opnemen met het asiel 0223-631447 om een eventuele teleurstelling te voorkomen.

Sponsoren