Foetsie kitten 15846

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Poesje
Geboortedatum: 30-04-2018
Gecastreerd: nee, zie plaatsingsvoorwaarden kittens
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Foetsie kitten 15846 is een prachtig zwart wit poesje met geboortedatum: 30-04-2018. We geven even de originele tekst weer:

‘Telefoontje van de buurvrouw, kitten onder de motorkap van de auto. Klaaglijk miauwen, met de zaklamp net te zien. Het lukte gelukkig om het kitten te bevrijden, herkomst was onduidelijk. Meegereden of niet? Alles is mogelijk.’

In ieder geval heeft zich nooit een eigenaar gemeld. Ze mocht in gastopvang om bij te komen, of was ze misschien niet echt aan mensenhanden gewend? Stapje voor stapje ging het een beetje beter maar het blijft toch wel spannend. Ze is nieuwsgierig genoeg om te komen kijken, houdt dan een beetje afstand. In een niet al te grote omgeving (lees: bench) lukt het prima om haar te aaien. Met meer ruimte wil ze nog weleens onderduiken. Oppakken en knuffelen zijn in ontwikkeling. Heerlijk spelen en rennen zitten ruimschoots in het pakket, een feestje om te zien!

De omgang met soortgenoten is in orde, die talenten waren al goed ontwikkeld en zijn in de afgelopen weken verfijnd. Ze is op zoek naar een lief baasje (of baasjes) met voldoende tijd, goede verzorging, liefde en doorzettingsvermogen. Keurig kattenbakzindelijk. Bent u enthousiast voor onze Foetsie? Kom kennismaken; u bent welkom!