Florine: zou zwart een nadeel zijn?

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Poes
Geboortedatum: 03-03-2017
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Florine is een mooi zwart poezenmeisje, inmiddels gecastreerd, met geboortedatum: 03-03-2017. Afkomstig uit een grote groep zwerfkatten die half in en half buitenshuis woonden bij de vinder. Hierdoor is persoonlijk contact minimaal geweest waardoor ze nu onzeker is in de omgang met mensen. In een kleine ruimte lukt het om op een rustige manier contact te maken, nu in de open kattenkamer heeft ze een eigen schuilplekje ingenomen en ontwijkt ze direct contact. Het is belangrijk dat in kleine stapjes het vertrouwen weer opgebouwd gaat worden. Het komt wel goed, heeft tijd, geduld en liefde nodig al is een carrière als schootkat misschien iets te veel gevraagd. We laten haar zelf even aan het woord:

‘Nu zit ik hier en vraag me af: zou het goed komen? Ik kan er niets aan doen, ben gewoon niet zo dapper. Ergens vind ik dat heel verdrietig want diep in mijn hart denk ik wel dat ik mensen aardig vind. Het is alleen, hoe zeggen jullie dat ook al weer, wat de boer niet kent… Nu zeggen mijn collega katten dat zwart zwart geen geliefde kleur is. Als ik nou prachtig rood zou zijn, of zo´n leuk 3 kleurtje als Isa… Maar ja, ik kan mezelf niet veranderen en zeg nou zelf: mooi zwart is toch ook niet lelijk #hoopvol.`

Gaat u Florine geruststellen en geeft u haar de kans op huiselijk geluk. Kom kennismaken, u bent welkom!

P.S. de omgang met collega katten is geen probleem, honden is niet bekend. Keurig zindelijk en in de toekomst graag gelegenheid tot buitenspelen.