Ella: super slim in ontsnappen

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Poes
Geboortedatum: 02-06-2017
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Ella is een prachtig zwart wit poesje, inmiddels gecastreerd, met geboortedatum: 02-06-2017. Met haar kittens samen kwam ze in het asiel, de kleintjes nog te jong om op eigen pootjes te staan dus dat werd een poosje gezellig bij een gastgezin. Nu de kittens zijn geplaatst, mama ontzwangerd en gecastreerd, is het tijd voor een warm mandje voor Ella.

Eigenlijk vertellen de foto’s het verhaal, Ella vindt heel veel dingen erg spannend. Met name direct contact met mensen. Het opgesloten zijn vindt ze heel moeilijk, we verwachten dat ze in de open kattenkamer een veilig plekje zoekt en meer ontspannen gaat worden. In ieder geval heeft een bench geen geheimen meer voor deze slimme jongedame, ze presteerde het om tot 3x toe een uitweg te vinden…

In haar vorige woonomgeving leefde ze samen met een aantal poezen, de omgang met soortgenoten gaat prima. Met honden samen is niet bekend. Ze heeft geen ervaring met kinderen en gezien haar onzekerheid is een gezin met kleine kindjes geen goede match. Ella is op zoek naar een meer volwassen omgeving waar ze de tijd, ruimte, geduld en liefde krijgt om vertrouwen te laten groeien. Een extraverte knuffelkat is wellicht iets te veel gevraagd (hoewel je weet maar nooit natuurlijk), voor eigen mensen gaat het vast goed komen.

Wilt u haar een kans geven? Kom kennismaken, u bent welkom!