Ella kitten 15408

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Poes
Geboortedatum: 11-08-2017
Gecastreerd: nee, zie plaatsingsvoorwaarden kittens
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Update 08-12-2017: Ella is kort geplaatst geweest, heel veel ging goed, alleen wilde ze niet eten. Mede wegens moeilijke privé omstandigheden is ze terug gekomen en nu weer in het gastgezin… in afwachting van een nieuw baasje.

Update 27-11-2017: Alex en Ella hebben elkaar steeds meer gevonden, kunnen heerlijk spelen, zo leuk! Het socialiseren gaat ook goed, natuurlijk hebben ze een beetje extra inzet en begeleiding nodig maar ze zijn zeker de moeite waard!

Ella kitten 15408 is een prachtig driekleur poesje met geboortedatum: 11-08-2017. Samen met broertje Alex is ze in het asiel gekomen, gevangen met een vangkooi in Julianadorp. Ze waren toen ongeveer 10 weken oud. Dat betekent dat ze naar alle waarschijnlijkheid in de eerste weken niet in contact zijn geweest met mensen. 2 Weken later is er nog een cypers kitten van hetzelfde nestje gevangen…

De kittens zijn gastvrij opgevangen bij iemand thuis om te werken aan socialisatie en inmiddels zijn ze zover dat ze geplaatst kunnen worden. Er zijn zeker grootse vorderingen gemaakt, Ella is het toppertje!, is het natuurlijk wel een katje met iets minder sociale vaardigheden naar mensen dan een kitten van een sociale moederpoes in huis opgegroeid. Kattentaal is geen probleem, dat herkent ze en spreekt ze vloeiend. In de omgang met mensen is het zeker in het begin even spannend. In een rustig tempo opbouwen, een kleine ruimte of een bench is in het begin een goed hulpmiddel om contact te maken. Eenmaal op schoot gaat het motortje aan, de oogjes genietend dicht, spinnen op hoog niveau, zo schattig.  Het gastgezin heeft zelf ook katten én honden, sommige honden zijn nog een beetje spannend maar een mepje tegen een zwiepstaart lukt al prima, het boefje.

Nee, ze hoeven niet samen geplaatst te worden, soms liggen ze bij elkaar maar heel vaak ook niet. Een andere sociale kat in huis verdient wel de voorkeur. Ze is keurig zindelijk en zoals elk jong katje gezellig speels. Heeft u feeling voor een katje dat een beetje extra begeleiding nodig heeft?

Let op: ze is nog in gastgezin, kennismaken is mogelijk op afspraak!! 

Sponsoren