Angel: een leukerd in zwart wit

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Poes
Geboortedatum: 30-04-2007
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

15127-angel-1Angel is een knappe zwart-witte poes, gecastreerd en met geboortedatum: 30-04-2007. Een koninklijke verjaardag dus, en binnenkort jarig. Eens zien of ze haar verjaardag bij lieve baasjes in een nieuw thuis mag gaan vieren…

Samen met kater Ruby is ze voor afstand gekomen; beiden waren zo niet gelukkig sinds er een klein kindje in huis was. Meestal zaten ze verstopt onder de bank of onder de kast, geen goede situatie om lang te duren. In het belang van de katten is voor afstand gekozen. Ruby is nog onder behandeling vanwege entropion en zal ter zijner tijd op de site verschijnen. Nee, de katten hoeven niet samen geplaatst te worden.

Een leven als binnenkat is Angel gewend. Met mooi weer gezellig met haar mensen in de tuin was prima, maar een ruim balkon is ook een optie. In een omgeving zonder kinderen en met rust is Angel een vriendelijke kat en kwam ze zelfs zo af en toe op schoot (bij meneer). Het gebruik van de kattenbak kent geen geheimen, de omgang met honden wel. Daarvan is niet bekend hoe Angel reageert.

Vanwege de noodzaak voor Ruby at Angel ook gezellig mee van het blaasgruisdieet Royal Canin S/O, hoewel het voor haar niet nodig was. Een ander goed merk kattenbrokjes is dus ook in orde. Haar gebitje is netjes schoongemaakt en hier en daar is er een kieselementje verwijderd. Geen probleem met eten en een goede start voor een frisse toekomst. Kom kennismaken; u bent welkom!

Sponsoren