Droopy: zoekt nieuwe match

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 28-04-2014
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: zie info

Bijzonderheden:

Droopy is een zwart witte kater, gecastreerd, met geboortedatum: 28-04-2014. Het is een ‘oude bekende’, niet oud in leeftijd, wel bekend omdat hij eerder in het asiel was. De 1e reden van afstand had te maken met gezondheidsproblemen van het kindje, buiten de schuld van Droopy dus. Hij werd geplaatst bij een ander katje, een poesje, maar de match ging niet goed samen. In het begin leek het nog wel redelijk, daarna werd Droopy meer onaardig en ging o.a. ook de kattenbak bewaken en najagen. Tja, samenwonen is zo’n situatie waar iedereen gelukkig mee moet zijn en als dat niet zo is moet je soms andere keuzes maken.

Hoewel hij een leven als binnenkat gewend is, is er de sterke verdenking dat hij graag naar buiten zou willen. De galerij was superleuk maar een huis met tuin is een wens om het leven achter de deur te verkennen. Natuurlijk pas als hij gewend is, een goede band met zijn mensen heeft en dus redenen genoeg om ook weer thuis te komen.

In zijn vroege jeugd heeft hij minder goede ervaringen opgedaan met kleine kinderen en ook heeft hij angst voor harde geluiden. Gaat u aan de schoonmaak, dan is Droopy ergens anders. Hij komt wel weer tevoorschijn als u rustig met een kopje koffie op de bank zit. Zoals het een echte kat betaamt gaat hij graag zijn eigen gang, wil best geaaid worden maar is niet direct een schootkat. Heeft hij geen zin in aandacht, dan meldt hij dat netjes.

Als we het Droopy zouden vragen, zou hij kiezen voor een huishouden waar hij single kat mag zijn. Hoe hij zich verhoudt ten opzichte van honden is niet bekend. De kattenbak is geen probleem, wordt gebruikt volgens handleiding. Mag hij uw grote liefde zijn? Kom kennismaken; u bent welkom!

 

Sponsoren