Driven: op zoek naar het geluk

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 06-10-2012
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: zie info

Bijzonderheden:

Driven is een stoere zwart witte kater, inmiddels gecastreerd, met geschatte geboortedatum: 06-10-2012. Hij liep al een tijdje te zwerven op Texel en is via de vooropvang aldaar bij ons gekomen. Na de verplichte quarantainetijd is het nu de hoogste tijd voor een nieuw baasje.

Even glimlachen voor de foto zat er niet in, hij kijkt wat humeurig maar valt wel mee in de dagelijkse omgang. Het is geen kat die oppakken en rondsjouwen een heel goed idee vindt (welke kat vindt dat wel erg leuk??). Hij is zeker vriendelijk en vindt een aaitje ook een prima plan. Gewoon lekker zijn eigen gang laten gaan, iedereen blij en tevreden.

 

Net aan het wennen in de open kattenkamer, binnenkort krijgt hij een nieuwe kamergenoot en kunnen we iets beter inschatten hoe zijn omgang met soortgenoten is. Vooralsnog lijkt het geen probleem. De omgang met honden is niet bekend, evenals kinderen. In zijn nieuwe woonomgeving zou hij het op prijs stellen om regelmatig een blokje om te mogen, even de laatste nieuwtjes in de buurt checken en heerlijk in het zonnetje rollebollen. Driven is kattenbakzindelijk, geen op- of aanmerkingen.

Heeft u een warm mandje voor deze knappe jongen? Kom kennismaken; u bent welkom!

Sponsoren