Do: de knapperd!

 

Ras: Main Coon
Geslacht: Poes
Geboortedatum: 04-02-2011
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Do is een knap poezenmeisje, gecastreerd, met geboortedatum: 04-02-2011. Als ras staat vermeld in de informatie: Main Coon in de kleuren blauw crème. Ze is in het asiel gekomen wegens verdrietige persoonlijke omstandigheden. Tot voor kort woonde ze samen met grote vriendelijke reus, de Sint Bernard Senna (inmiddels geplaatst) en Spaans truffeltje Lara (zoekt nog een baasje), we kunnen dus met een gerust hart zeggen dat ze honden gewend is.

Over de omgang met andere katten kunnen we niet echt iets met zekerheid zeggen. Het lijkt niet problematisch  maar ze leefde een single-kat-leventje. Met een halflangharige vacht is regelmatig kammen geen overbodige luxe, klitten kunnen heel pijnlijk zijn. Grappig, de kraag uitkammen vond ze geen probleem, eerder gezellig. Meer naar achteren, bij haar kontje om precies te zijn, vond ze het minder prettig en dat liet ze ook merken. Met een beetje tactiek en doorzettingsvermogen is alles toch gelukt.

Do is niet het buitenleven gewend, altijd binnen geleefd. Keurig kattenbakzindelijk, niets op aan te merken. U zit op het puntje van uw stoel, in de startblokken om kennis te komen maken? Als u niet alleen valt voor haar mooie uiterlijk, maar ook haar innerlijk een warm hart toedraagt, bent u van harte welkom!

P.S. het kan verstandig zijn om even contact met ons op te nemen om teleurstellingen te voorkomen, mogelijk zijn meer mensen in Do geïnteresseerd…