Djess: we gaan voor een goede toekomst

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Poes
Geboortedatum: 15-03-2015
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren:           zie info

Bijzonderheden:

Djess is een leuk rood cypers met wit poesje, inmiddels gecastreerd, geschatte geboortedatum: 15-03-2015. Op zich had ze wel een goede locatie uitgekozen om zich te melden: het steakhouse Duinoord. Triest is natuurlijk dat ze echt grote honger had en in slechte conditie was, wie weet hoe lang ze rond gezworven heeft…

Haar voorliefde voor eten zal ze nog wel even houden. Haar motto? Je weet nooit of er een volgende maaltijd is. Natuurlijk is er bij ons altijd weer een volgende maaltijd, het heeft even tijd nodig voordat ze het ook gaat geloven. Het is een relatief jong, klaar voor actie-katje. Binnenkort gaat ze wennen in de open kattenkamer, dan mag ze heerlijk haar pootjes strekken en poezenkwaad uithalen, precies zoals het hoort.

Over de omgang met soortgenoten kunnen we (nog) niet zoveel vertellen, en ook de omgang met honden of kinderen is niet bekend. Het is een lief katje dus waarschijnlijk geen probleem, maar harde uitspraken durven we niet te doen. Ze is keurig zindelijk en zou graag, eenmaal gewend en helemaal thuis, lekker naar buiten willen om bijtijds thuis te komen in de volle verwachting dat er telkens weer een bakje brokjes staat en een warm mandje met lief baasje wacht. U bent haar perfect match? Kom kennismaken; u bent van harte welkom!

 

Sponsoren