Denzel: ‘bent u aardig?’

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 03-06-2011
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Denzel is een knappe zwart witte kater, ex-kater wel te verstaan, met geschatte geboortedatum: 03-07-2011. Hij komt ‘van de overkant’, het eiland Texel waar hij dak- en thuisloos leek te zijn. Na een aantal weken in opvang daar kwam hij naar Den Helder en hoopt hij nu via ’t Schuthok een nieuw baasje te vinden.

Van zijn voorgeschiedenis is helaas niets bekend, hij laat zich kennen als een vriendelijk kater. Denzel staat niet op de voorgrond en is geen grote aandachtvrager,  maar wat zie je hem genieten van een knuffelsessie! Met de medische controle zijn geen bijzonderheden ontdekt. Soortgenoten vindt hij geen reden om zich kwaad te maken, hij is niet zo moeilijk. De omgang met honden en/of kinderen is niet bekend.

Binnenkort mag hij gaan wennen in de open kattenkamer, toch mag hij al bezoek ontvangen en is plaatsbaar. Nog niet genoeg positieve punten genoemd? Denzel gebruikt de kattenbak geheel volgens het boekje. Eenmaal gewend in een nieuwe woonomgeving zou hij graag zo af en toe een frisse neus halen, lekker even buiten, de zon in zijn snoetje, de wind door zijn haar.

Komt u kennismaken? U bent welkom!