Daphne: ik wil, ik wil, ik wil!

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Poes
Geboortedatum: 07-04-2009
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: zie info

Bijzonderheden:

Daphne is een leuk pastel schildpad poesje, gecastreerd en met geschatte geboortedatum: 07-04-2009. Ze werd een aantal weken geleden gevonden, heel gevaarlijk vlakbij de A7 bij Den Oever (de locatie was gevaarlijk, niet de kat). Inmiddels is ze klaar voor plaatsing en op zoek naar een warm mandje voor de rest van haar leven.

Er zijn wel een paar bijzonderheden te melden, met name over haar gedrag en karakter. Daphne kan ontzettend lief en vriendelijk zijn en als ze een zonnige dag heeft, is oppakken ook geen probleem. Alleen zijn er van die dagen (of momenten), dan gaat ze een beetje dwars. Een controle bij de dierenarts is één van die momenten, dwang is niet zo haar ding. En heeft ze gewoon een slechte dag dan is oppakken ook een ‘liever niet’. Voordeel is dat het goed is af te lezen aan haar houding, let op de signalen, geef respect en samenleven is een feestje.

Soortgenoten ziet ze niet zitten, de katten in het verblijf naast haar worden met veel boos geluid begroet. Voor haar graag een leven als single kat. Hoe ze omgaat met honden is niet bekend. Een omgeving met jong volwassenen (lees: pubers) is een optie mits men bereidt is om rekening te houden met bovenstaande omschrijving. Dat geldt natuurlijk voor alle potentiële baasjes. Grote kans dat, als ze eenmaal op haar plek is in een ontspannen omgeving, ze meer relaxt in het leven staat.

Ze vindt het heerlijk om in het zonnetje te doezelen. Een blokje om buiten is een prima bezigheid. Geen zorg, ze is vast op tijd thuis voor een lekker hapje en om gezellig samen de avond door te brengen. De kattenbak wordt naar behoren gebruikt. Nieuwsgierig geworden naar deze schoonheid? Kom kennismaken; u bent welkom!

Sponsoren