Crazy Eyes: en dan ook nog zwart zijn…

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 04-04-2016
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Update 09-12-2018: Crazy Eyes heeft de liefde van zijn leven gevonden: Vince! En sinds kort is ook Pimmetje erbij gesignaleerd, gezellig samen slapen, veel leuker dan alleen.

 

Update 08-09-2018: Crazy Eyes bleef een beetje last houden van niet al te stevige ontlasting, samen met de andere katten in de kattenkamer. Na een tijdje zoeken is de oplossing gevonden: hij krijgt I/D dieetbrokjes voor een betere spijsvertering en dat helpt!

 

Crazy Eyes is een knappe zwarte kater, gecastreerd, met geboortedatum: 04-04-2016. Net als een aantal andere katten op de site is hij afkomstig uit een relatief grote groep katten die in en om een woning zwierf. Eigenlijk een te groot aantal om alle dieren persoonlijke aandacht te geven, eten en drinken was voldoende voorradig, dat wel. Waar hij zijn naam precies aan te danken heeft is een beetje onduidelijk, dat vinden wij niet raar, alleen bijzonder 😉

De omgang met andere katten is geen probleem, hij beweegt zich in de open kattenkamer als op vertrouwd grondgebied. Omdat hij al een poosje aanwezig is, zien we hem ook steeds een beetje vrijer worden richting mensen. Dat wil zeggen, bij de vaste mensen en bij voorkeur de mensen die met lekkere hapjes komen. Onbekende mensen worden voorzichtig vanaf een afstandje bekeken, u dient zich eerst te bewijzen als zijnde veilig. Gelukkig gaat liefde door de maag dus met een beetje tijd en geduld komt het wel goed.

De omgang met honden is niet bekend, evenmin als met kinderen. Keurig kattenbakzindelijk en hij zou graag in zijn nieuwe woonomgeving de mogelijkheid hebben om lekker buiten te struinen. Geen zorgen, hij komt op tijd naar huis, there is no place like home! Komt u kennismaken; u bent welkom.