Cody kitten 15417

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Poes
Geboortedatum: 13-09-2017
Gecastreerd: nee, zie plaatsingsvoorwaarden kittens
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Cody kitten 15417 is een leuk wit grijs poesje met geboortedatum: 13-09-2017. Het  dametje is samen met haar broertjes Zack en Tommy gevonden, hadden duidelijk nog een poosje liefdevolle zorg inclusief kittenmelk en lekkere hapjes nodig en zijn de afgelopen weken deskundig in een gezellig gastgezin opgevangen. Kon er ook gelijk geoefend worden met sociale vaardigheden. Kattentaal kenden ze wel, dat was geen probleem. De omgang met mensen moest nog een beetje bijgeschoold worden. De kleintjes hebben hard gewerkt, eigen mensen vinden ze leuk, nieuwe mensen is nog wel een beetje moeilijk…

Kleine kanttekening: het zijn geen katjes die gelijk in uw nek zitten. Cody maar ook Zack vinden het moeilijk om met nieuwe situaties om te gaan. Tommy is wat dat betreft de meest relaxte van het 3-tal. Het is aan te raden om te beginnen met een kleine overzichtelijke ruimte bijv. een bench, en vandaar in stapjes de ruimte groter maken als de vertrouwensband groeit. Groot voordeel: ze hebben een eetlust, daar word je stil van. Meerdere keren per dag een lekker hapje en lekker knuffelen, geen slecht advies lijkt ons. Een andere sociale kat aanwezig is wel een meerwaarde, 2 kittens samen is ook een optie.

In het gastgezin waren meerdere mensen aanwezig, net als andere katten en honden. Keurig zindelijk, gewoon helemaal klaar voor een goede toekomst. Heeft u een warm mandje? Let op: vanaf zaterdag 18 november 2017 plaatsbaar maar u mag zeker contact met ons opnemen.

Sponsoren