Cleo: ‘ben ik in beeld?’

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Poes
Geboortedatum: 03-07-2016
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Cleo is een mooi schildpadpoesje met klein beetje wit, inmiddels gecastreerd, geboortedatum: 03-07-2016. Ze is aanwezig, best wel aanwezig zelfs, zoekt duidelijk contact. Even aaien en knuffelen, ze vindt het geweldig maar de positieve bui slaat al snel om waarbij ze ‘liefdesbeetjes’ uitdeelt. Alleen… het kan best een beetje hard aankomen. Het betekent dat de opwinding te hoog is opgelopen, niet schrikken is het beste advies. Let goed op de stand van haar oortjes en staarthouding, je ziet het meestal aankomen. Dan is het verstandig om de knuffelsessie een beetje minder intens te maken. Daarnaast ‘leest’ Cleo heel goed haar mensen, vindt u het een beetje spannend, reageert ze heftiger dan wanneer u onverschrokken bent. Slim? Ja, dat is ze wel.

Haar verblijf in het quarantainedeel (hokjesverblijf) beviel Cleo maar matig. Nu ze de castratie achter de rug heeft woont ze in de open kattenkamer, iets dat ze meer waardeert dan het hokjesverblijf. Het allermooiste is natuurlijk een plaatsing bij een lief baasje, veel gezelliger dan alle aandacht te moeten delen met zoveel andere soortgenoten. Als je diep in Cleo’s hartje kijkt wil ze graag een single huishouden, geen soortgenoten hoewel het in de open kattenkamer geen oorlog is. Het onderwerp honden is niet bekend. Gezien haar toch wat eigenzinnige karakter is de combinatie met kleine peuter- en kleuterhandjes wellicht een minder goed idee. Keurig gebruik van de kattenbak en prima gezond.

Eenmaal gewend stelt Cleo het zeer op prijs om lekker naar buiten te mogen, lekker in het zonnetje genieten, even op bezoek bij de stoere buurkater, het zijn zo een paar goede voornemens. U houdt niet van dertien in het dozijn? Kom kennismaken; u bent welkom!