Chivu: mag ik uw aandacht?!!

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 08-08-2004
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Chivu is een heerlijke cypers witte kater, gecastreerd, met geschatte geboortedatum: 08-08-2004. Het manneke kwam in trieste toestand binnen, erg mager, veel vlooien. Hoogste tijd voor goede zorg. Aan zijn eetlust lag het niet, alles ging met veel genoegen naar binnen. Tijdens medisch onderzoek werd al snel duidelijk dat behalve vlooienbestrijding ook tandzorg al lange tijd niet in het pakket heeft gezeten. Eerst aansterken, daarna onder narcose. Het resultaat? Er zijn nog precies 2 kiezen links in de onderkaak die de moeite waard waren om te behouden, we zullen u de details besparen…

Na de nodige medische zorgen is Chivu nu eindelijk startklaar om naar een nieuw baasje te gaan! en daar zijn we best een beetje trots op. Qua voeding krijgt hij nierdieet brokjes dat gemengd wordt met een beetje zacht zodat het makkelijker te verwerken is voor zijn bijna tandenloze bekkie. Geen probleem, hij smikkelt het met smaak naar binnen. Als Chivu niet goed eet, is dat altijd een teken dat er wat aan de hand is. Gaat het goed met hem, dan is het eten een feestje. Dat hij daarbij een rommelkontje is, ach wie doet daar nu moeilijk over? Een placemat onder zijn voerbakje doet wonderen.

Andere katten is op zich geen probleem, wel wil hij graag zelf in het middelpunt van uw belangstelling staan want mensen gaan voor alles in zijn optiek. Kattenbakzindelijk. Een warm mandje met veilige binnenplaats, dat zou ideaal zijn. Het woeste buitenleven heeft vast zijn belangstelling maar sommige senioren moet je een beetje beschermd laten wonen. Voor alles een lief en zorgzaam baasje, dat heeft onze stoere doorzetter wel verdiend. Belangstelling? Kom kennismaken; u bent welkom!

 

Sponsoren