Cato kitten 14932

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Poes
Geboortedatum: 19-07-2016
Gecastreerd: nee, zie plaatsingsvoorwaarden kittens
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

14932-cato-kittenCato kitten 14932 is een schattig rood cypers poesje met geboortedatum: 19-07-2016, zusje van Billy en Bruce. Met z’n 3-en kwamen ze voor afstand om via ons een lief warm mandje te vinden. Nog een beetje te jong voor plaatsing, en een beetje extra aandacht voor sociale vaardigheden met mensen kon ook geen kwaad. Gelukkig hebben we goede gastgezinnen die hun huis gastvrij open stellen en zo hun steentje bijdragen voor een goede toekomst als gezellige huiskat.

Bij het 1e contact is ze een beetje terughoudend, even kijken of u veilig bent of niet. Daarna geniet ze net zo hard als haar broertjes Billy en Bruce van knuffeltjes, gezellig spelen, lekkere hapjes en alle dingen die een poezenleven de moeite waard maken. Iets om rekening mee te houden: Catootje heeft een stevig stemgeluid en kan hard miauwen. Er zijn mensen die dat ├╝berschattig vinden en het zien als positieve eigenschap, en er zullen mensen zijn die zoveel communicatie iets minder positief ervaren ­čÖé Natuurlijk is het een handenbindertje die de wereld gaat ontdekken, maar wel een heel leuk handenbindertje. Heeft u voldoende tijd, liefde en aandacht? Kom kennismaken; u bent welkom!

20160920_084113-1P.S. het kan verstandig zijn om van tevoren even contact op te nemen, dat kan via 0223-631447 of info@schuthok.nl.

Sponsoren