Cali kitten 16401

 

Ras: Europese korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 19-05-2019
Gecastreerd nee zie plaatsingsvoorwaarden kittens
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Cali kitten 16401 is een prachtig cypers wit katertje met geboortedatum: 19-05-2019. In dit geval verwijst Cali naar moederpoes Cali, druk bezig met ontzwangeren. Zij zal na castratie op de site komen. Het onpersoonlijke nummer is het nummer van het asielregistratiesysteem – we laten het graag aan de nieuwe eigenaar over om een leuke naam te verzinnen. Samen met 2 broertjes en een zusje is hij in het asiel gekomen om via ons een warme mandje te vinden.

Het zijn gewoon leuke kittens, geen zwerfgeschiedenis, in en om huis opgegroeid. Net als zijn zusje is hij niet gelijk haantje de voorste maar komt wel snel nieuwsgierig kijken om op ontdekkingstocht te gaan. Heerlijk speels met zijn broertjes en zusje, tussendoor even rustig bijslapen zodat batterijtje is opgeladen voor meer avonturen. Keurig kattenbakzindelijk. De kittens eten Royal Canin kittenbrokjes met dagelijks een beetje zacht voor de lekkere trek. De omgang met honden is niet bekend (we verwachten geen issues als u dat even rustig introduceert),  kinderen zijn geen probleem.

De kittens zijn plaatsbaar vanaf woensdag 07-08-2019. Om teleurstelling te voorkomen kan het verstandig zijn om een afspraak te maken, dat kan via info@schuthok.nl of 0223-631447. Heeft u voldoende tijd, liefde en aandacht? Kom kennismaken; u bent welkom!