Cali kitten 16398

 

Ras: Europese korthaar
Geslacht: Poes
Geboortedatum: 19-05-2019
Gecastreerd nee zie plaatsingsvoorwaarden kittens
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Cali kitten 16398 is een prachtig cypers rood met wit poesje met geboortedatum: 19-05-2019. In dit geval verwijst Cali naar moederpoes Cali, druk bezig met ontzwangeren. Zij zal na castratie op de site komen. Het onpersoonlijke nummer is het nummer van het asielregistratiesysteem – we laten het graag aan de nieuwe eigenaar over om een leuke naam te verzinnen. Samen met 3 broertjes, ze komt uit een ‘mannengezin’, is ze in het asiel gekomen om via ons een warme mandje te vinden.

Het zijn gewoon leuke kittens, geen zwerfgeschiedenis, in en om huis opgegroeid.  Dit poesje kijkt nieuwsgierig de wereld in, is niet haantje de voorste maar gaat snel op ontdekkingstocht. Heerlijk spelen met haar broertjes is haar andere hobby met tussendoor lekker lui bijslapen. Keurig kattenbakzindelijk. De kittens eten Royal Canin kittenbrokjes met dagelijks een beetje zacht voor de lekkere trek. De omgang met honden is niet bekend (we verwachten geen issues als u dat even rustig introduceert),  kinderen zijn geen probleem.

De kittens zijn plaatsbaar vanaf woensdag 07-08-2019. Om teleurstelling te voorkomen kan het verstandig zijn om een afspraak te maken, dat kan via info@schuthok.nl of 0223-631447. Heeft u voldoende tijd, liefde en aandacht? Kom kennismaken; u bent welkom!