Blacky: dat is logisch

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 03-03-2013
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

15178-blackyBlacky is een, hoe kan het ook anders, zwarte kater, inmiddels gecastreerd, geboortedatum: 03-03-2013. Reden van afstand: moeilijke privé omstandigheden van de eigenaar waardoor er verdrietige keuzes gemaakt moesten worden. Hoewel hij reuze behendig is en je dus eigenlijk niet van een handicap kunt spreken is er wel een opvallend detail vermeldenswaard: hij mist een achterpootje. In het verleden slachtoffer van een auto ongeluk waardoor zijn pootje geamputeerd worden. Inmiddels weet hij niet beter en zoals gezegd, hij is er reuze handig mee.

Hij is gewend aan samenleven met een soortgenootje, ging prima. Maar in een andere situatie ging het niet goed met andere katten samen, kan ook aan de andere katten gelegen hebben natuurlijk. Wij mensen vinden ook niet iedereen aardig toch? Hij heeft de laatste jaren geleefd als binnenkat, keek wel geregeld verlangend naar buiten. Gezien zijn beperking is een veilige omgeving belangrijk, de ondernemert moet niet nog een keer onder een auto komen. Hoe hij zich verhoudt naar kinderen is niet bekend, voor volwassenen is hij zeer vriendelijk, aanhankelijk en lief. Bij honden kan hij heel stoer en soms niet zo aardig gedrag laten zien, een ‘liever niet’ dus.

Als binnenkat is hij een kattenbak gewend, overdekt met klepje, keurig zindelijk. Geen specifieke eisen qua kattenbrokjes. Blacky is wel erg dol op eten, ook voor wat er op uw bordje ligt en in onbewaakte ogenblikken kan het gebeuren dat hij een poging doet tot een hapje mee eten; u bent gewaarschuwd. Kom kennismaken met deze leukerd; u bent welkom!

Sponsoren