Binky: nu nog even niet ;-)

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 07-02-2008
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Binky is een knappe zwart witte kater, gecastreerd, met geboortedatum: 07-02-2008. Een aantal katten is tegelijk voor afstand gekomen in verband met verdrietige omstandigheden van de eigenaar. Dit is de tweede die we graag aan u willen voorstellen:

 

In tegenstelling tot zijn huisgenootje Mao is Binky heel voorzichtig, of eigenlijk gewoon zwaar onder de indruk van alles en best wel een beetje angstig. Verscholen in de krabpaal, aaien is geen probleem maar ontspanning is nog een brug te ver. Tijd en geduld, zachte aanmoediging in combinatie met lekkere hapjes, maar vooral tijd zodat het vertrouwen toeneemt en hij zich langzaam echt thuis gaat voelen. Andere katten, bij voorkeur een lieve sociale kat, geeft zeker een meerwaarde. Binky sluit graag vriendschap en ervaart ook steun aan de aanwezigheid van een soortgenootje. De omgang met honden is niet bekend.

Met de medische controle is gelijk zijn gebitje nagekeken en daar was een actieplan voor nodig. Inmiddels is alles weer fris en schoon, weliswaar een aantal kiezen minder maar dat is niet erg. In zijn nieuwe woonomgeving wil Binky straks graag naar buiten, eerst wennen natuurlijk. Heerlijk in de frisse lucht een rondje door de buurt, dutten in het zonnetje. Voor de regendagen of in geval van nood is een kattenbak in huis ook een prima optie, de gebruiksaanwijzing is bekend.

Gunt u hem een ‘stoer en gezellig Binky-leven’? Kom kennismaken; u bent welkom!

Sponsoren