Ayla: de familie A (en S)

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Poes
Geboortedatum:  06-03-2013
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

dsc_1084Ayla is de eerste van het 3-tal om voor te stellen voor plaatsing. Of eigenlijk zijn het er 4 maar het zwarte poesje is nog in gastopvang voor socialisatie (de S van Safira). De katjes woonden in Den Oever, vermoedelijk is Ayla moederpoes en zijn Aiky, Aydin en Safira de ‘kleintjes’. Ayla heeft een bijzondere tekening in cypers-wit met rood. Haar leeftijd is geschat op 06-03-2013 en vanzelfsprekend is ze inmiddels gecastreerd.

17499560_1303202929771480_1530057292754621156_n

 

 

 

img_4513De katjes leefden in een schuur, de kleintjes zijn daar geboren en hebben helaas weinig tot geen contact gehad met mensen. Hierdoor worden mensen als eng ervaren, zeker onbekende mensen. Is daar niets meer aan te doen? Ja wel, alleen dat kost tijd, geduld en liefde plus het eerlijke verhaal dat het geen zelfverzekerde sociale katjes gaan worden. Ze kunnen wel een goede band vormen met de eigen vaste mensen. Bijzonder is dat Ayla hoe eng ze het ook vindt, niet snel agressief zal reageren. Haar strategie is verstoppertje spelen, een veilig schuilplekje te zoeken. Hoewel ze het alle 3 samen goed kunnen vinden, is ze vaak samen met Aydin. Moeten ze samen geplaatst worden? Aan de ene kant hebben ze dan steun aan elkaar. Aan de andere kant kan dat in de weg zitten om een vertrouwensband met u te vormen. Het is geen verplichte voorwaarde maar zeker bespreekbaar.

dsc_1076Voor Ayla zijn we op zoek naar lieve mensen met begrip voor angstige katjes en een niet al te groot verwachtingspatroon. Elk stapje voorwaarts in vertrouwen is geweldig. Een drukke omgeving met kleine kindjes is geen goede match. Ayla is keurig zindelijk. Wie geeft dit lieve onzekere poesje een warm thuis? Meer info of kennismaken? U bent welkom!

Sponsoren