Ash: te leuk om kort te omschrijven

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 15-04-2018
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Ash is een knap cypers katertje, inmiddels gecastreerd, met geboortedatum: 15-04-2018. Als klein manneke gevonden en liefdevol opgevangen, de laatste weken gezellig samen met Smudge en Wedgie. Mocht uw hart uitgaan naar 3 katten tegelijk in huis, dat is bespreekbaar maar Ash mag ook zelf een warm mandje, het is dus geen verplichting.

De eerste 2 dagen in het asiel moest hij duidelijk even wennen, oeps al die onbekende geluiden, nieuwe mensen, andere geuren, best spannend. Inmiddels is hij veel meer op zijn gemak en struint hij bijna net zo ondernemend als zijn kamergenoten Smudge en Wedgie door de open kattenkamer. Een andere kat in huis staat wel bovenaan zijn verlanglijstje, iemand om gezellig tegenaan te kruipen nu de koude winteravonden in aantocht zijn.

Ondernemend, speels, actief, aanhankelijk, het klopt allemaal als we het over Ash hebben. Keurig kattenbakzindelijk en ook een gezellige gesprekspartner kunnen we zonder schroom toevoegen aan het lijstje kenmerken. U bent verliefd en heeft liefde, tijd en aandacht in overvloed? Kom kennismaken; u bent welkom!