Anke kitten 15941

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Poes
Geboortedatum: 21-04-2018
Gecastreerd: nee, zie plaatsingsvoorwaarden kittens
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Anke kitten 15941 is een prachtig zwart poesje met geboortedatum: 21-04-2018. Heeft u haar ogen gezien? Betoverend okergeel!! Officieel hoort ze bij de andere 2 Anke kittens, ze is dus ook een kitten van moederpoes Anke. Toch kiezen we er heel bewust voor om de familie niet samen te zetten omdat de 2 Anke kittens onzekerder zijn in de omgang met mensen en gedrag overgenomen kan worden. Een plaatsing bij een ander sociaal katje is prima, misschien helemaal de juiste match voor uw katje thuis?

In het eerste contact met mensen is ze niet zo dapper, dan laat ze af en toe een klein blaasje horen. Laat u niet afschrikken, ze kan gewoon geaaid worden en binnen no time zie je haar genieten en kopjes terug geven, zo schattig. Nee, het is geen extravert bengeltje, tenminste niet als iedereen kijkt. Natuurlijk is ze net zo speels en gezellig als ieder ander kitten. Ze heeft gewoon een beetje extra inzet en liefde nodig.

Het zou mooi zijn als ze geplaatst wordt waar al een vriendelijke sociale soortgenoot in huis is. Keurig kattenbakzindelijk. In een nieuwe omgeving is het verstandig om in een niet al te grote ruimte te beginnen. Eerst vriendjes maken, daarna stapsgewijs meer ruimte geven.

Gunt u dit knappe poezenmeisje een warm mandje? Kom kennismaken, u bent welkom!