Anke: inderdaad, de moeder van…

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Poes
Geboortedatum: 03-09-2014
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Anke is een knappe poezendame, gekleed in mooie schildpadkleuren samen met een beetje wit. Haar geboortedatum ligt om en nabij 03-09-2014 en ze is keurig gecastreerd. En ja, ze is inderdaad de moeder van de Anke kittens hier op de site. Afkomstig uit een grote groep katten die in en uit bij de woning van de vinder rondliepen. Met grote aantallen dieren is persoonlijke aandacht best een beetje ingewikkeld…

In de omgang met mensen is ze voorzichtig, eigenlijk houdt ze zich liever op een afstandje om het eens rustig te bekijken. Met een rustige vriendelijke benadering lukt het om redelijk dichtbij te komen, aaien is nog wel erg spannend. In de open kattenkamer zal ze geneigd zijn om een veilig verstopplekje op te zoeken maar we hopen dat ze vandaar uit stapjes durft te zetten om aan vertrouwen te werken.

Soortgenoten zijn geen probleem, kattentaal begrijpt ze. Of ze ook samen kan met een hond (of honden) is niet bekend. Kleine kindjes niet gewend, waarschijnlijk zal ze in een niet al te drukke omgeving sneller vertrouwen laten zien. Keurig kattenbakzindelijk en eenmaal gewend zeer gesteld op zo af en toe heerlijk naar buiten, lekker in het zonnetje rollebollen, misschien zo hier en daar een muisje vangen.

Heeft u een warm mandje voor Anke? Kom kennismaken, u bent welkom!