Adriaan: geen grapjes over mijn naam!

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 05-09-2017
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Adriaan is een prachtig zwart katertje, inmiddels gecastreerd, met geboortedatum: 05-09-2017. Hij is het broertje van poesje Tinkerbel en eigenlijk is het een bewuste keuze om ze niet samen te plaatsen. De katjes zijn namelijk niet zo dapper, een match met een meer open, sociale kat zou positief kunnen werken. Reden van afstand is geleden in de persoonlijke omstandigheden van de eigenaar, niets ten nadele van Adriaan (of Tinkerbel) dus.

Ook voor hem was het leven niet zo heel groot, hij kwam niet buiten, is niet gewend aan kinderen of honden. In totaal woonden er 3 katten, hij, Tinkerbel en nog een andere kat. Kattenbak gewend, daar wordt ook netjes gebruik van gemaakt. Een enkel ongelukje maar dat is historie nu hij gecastreerd is. Geen speciale voorschriften in voeding of medicatie. Speels? Vast wel gezien zijn leeftijd, waarschijnlijk bewaart hij dat soort activiteiten voor als niemand kijkt, lekker veilig. Hoewel hij stiekem is gesignaleerd met veel interesse een vliegje te volgen 😉

Wat zou het fijn zijn als hij langzaam, stapje voor stapje leert steeds een beetje dapperder te worden. Die talenten liggen nu nog een beetje verscholen, helpt u mee om hem met meer vertrouwen in het leven te doen staan? Kom kennismaken; u bent welkom!