15284 Syl kitten

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 12-05-2017
Gecastreerd: nee, zie plaatsingsvoorwaarden kittens
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Syl kitten 15284 is een leuk zwart wit katertje met geboortedatum: 12-05-2017. Moeder Vicky is ooit aan komen lopen bij een boerderij en verrassend, bevallen van 4 kittens in een combine!

 

 

 

 

2 Kittens hebben via de eigenaar een lief baasje gevonden, voor deze 2 boefjes mogen wij lieve mensen vinden. Reden van afstand: de match tussen de hoog bejaarde aanwezige poes en Vicky was slecht en de eigenaar heeft gekozen voor het welzijn van de oude dame.

De kittens zijn gewoon gesocialiseerde boefjes, precies zoals het hoort. Moederpoes is natuurlijk nog niet plaatsbaar, eerst ontzwangeren, daarna castratie. De kittens zijn vanaf vrijdagmiddag 28 juli 14.00 uur plaatsbaar. Het kan verstandig zijn om ons van tevoren te contacten, via 0223-631447 of info@schuthok.nl.

Hoewel de katjes qua uiterlijk bijna identiek zijn, is de één een beetje vrijmoediger dan de andere. Wie wie is op de foto is moeilijk te beantwoorden, in het asiel kunnen we u prima vertellen wie de dappere dodo is en wie even de kat uit de boom kijkt. Even maar hoor, daarna gaat ook hij heerlijk spelen en ravotten, met een speeltje of met zijn broertje, gewoon gezellig. Kattenbakzindelijk, klaar om aan de toekomst te beginnen. Kom kennismaken; u bent welkom!

 

 

Sponsoren