Update 1 dag later: wij zijn er stil van… Er is 2395 euro gedoneerd voor Boris!!!!! 

Via onze facebookpagina houden we u op de hoogte van hoe het met Boris gaat.

U BENT GEWELDIG, HEEL HARTELIJK DANK!!

WIJ HEBBEN UW HULP NODIG!!

Boris, een gezellige Mastino Napoletano van 2 jaar heeft duidelijk een probleem…

Die rode plopjes bij zijn ogen zijn cherry eyes, een aandoening waarbij de traanklier die normaal gesproken achter het 3e ooglid zit uitpuilt en zorgt voor ontstoken slijmvliezen. Zoals u ziet op de foto heeft hij er ook echt last van, alles is ontstoken. Boris ziet de wereld door een klein spleetje, iets wat hem duidelijk beperkt in het dagelijks leven. Om het iets dragelijker voor hem te maken wordt hij nu meerdere keren per dag gezalfd maar de echte oplossing is een operatie waarbij de traanklier weer keurig wordt bevestigd waar het moet zitten, nl. achter het 3e ooglid. De operatie staat gepland voor maandagmorgen 12 februari, alleen zit er natuurlijk een kostenplaatje aan: 500 euro…

Helpt u mee om Boris weer vrij en blij, zonder pijn, de wereld in te laten kijken?? Uw donaties zijn meer dan welkom via  http://www.schuthok.nl/doneren/ of via NL29INGB0673312291 t.n.v. Stichting Dierentehuis ’t Schuthok o.v.v. hond Boris.

Asiel

Onze werkzaamheden bestaan uit het opvangen van dieren die om verschillende redenen bij ons terecht komen. Dit kan gaan om dieren niet meer binnen een veranderende huiselijke situatie passen, weggelopen zijn,  gedumpt zijn maar ook bijvoorbeeld jonge dieren waar door de eigenaren geen ander plekje gevonden kan worden.

Pension en dagopvang
Verder bieden wij de mogelijkheid om uw dier in een dagopvang op te vangen of voor langere tijd in ons pension. Natuurlijk krijgt uw dier bij ons de verzorging en aandacht die het verdient!

Doneer via iDEAL

Veilig een online donatie doen aan 't Schuthok!

ideal2