bestuursleden-gezocht-520x245

Het bestuur van Dierentehuis ‘t Schuthok is op zoek naar:
nieuwe collega’s voor ons bestuur (op vrijwillige basis)!

Ben jij, of ken jij die gedreven, enthousiaste PENNINGMEESTER die ons bestuur aanvult met zijn/haar financiële kennis- en kunde, én een groot dierenhart? Heeft een begroting, balans, winst- en verliesrekening geen geheimen voor jou? Dan ben jij wie we zoeken! Met deze functie treed je toe tot het dagelijks bestuur van de stichting. Wij vertellen je in een persoonlijk gesprek graag meer over de functie en ons leuke team.

Ook zijn wij op zoek naar algemeen bestuursleden. Dit zijn voor ons enthousiaste dierenliefhebbers die graag een paar uurtjes per maand over hebben voor deze mooie stichting en vele vrijwilligers. De taken zijn heel divers, er kan rekening gehouden worden met persoonlijke wensen en voorkeuren.

Voor meer informatie en aanmelden:
Dierentehuis ’t Schuthok 0223-631447 of info@schuthok.nl.

 

Asiel
Onze werkzaamheden bestaan uit het opvangen van dieren die om verschillende redenen bij ons terecht komen. Dit kan gaan om dieren niet meer binnen een veranderende huiselijke situatie passen, weggelopen zijn,  gedumpt zijn maar ook bijvoorbeeld jonge dieren waar door de eigenaren geen ander plekje gevonden kan worden.

Pension en dagopvang
Verder bieden wij de mogelijkheid om uw dier in een dagopvang op te vangen of voor langere tijd in ons pension. Natuurlijk krijgt uw dier bij ons de verzorging en aandacht die het verdient!

Doneer via iDEAL

Veilig een online donatie doen aan 't Schuthok!

ideal2